Tuesday, May 17, 2011

Pojan kakka-aikataulut

Poika tuntuisi kakkaavan useimmiten aamulla klo 9-10. Olen vain kerran onnistunut kakattamaan niin, että vaippa olisi jäänyt aivan puhtaaksi. Tähän voisi ruveta panostamaan, koska poika on 1/vk tahdista alkanut kakata jopa useita kertoja viikossa.

Kakkaamista edeltää aina jonkinlainen ähistely, usein myös piereskely. Sitä on vaan välillä vaikeaa tunnistaa, kun ähistelyä on sitten muutenkin. Naama tuntuisi usein vähän punottavan.

Olen kakattanut WC-pöntön päällä ja vaikka pöntön saakin sen jälkeen siivota, se on helpompaa kuin kakan siivoaminen vaipasta, vaatteista, alustasta jne. Yleensä huomaan kakan ennen kuin kaikki on tullut ulos, joten osa saadaan aina pönttöön. Eipä se lasti vaippaan mahtuisikaan.

Kakan jälkeen on aina hirveä rumba siivouksissa. Tässä kohtaa pitäisi muistaa aina laittaa vaippa päälle, sillä vauva yleensä pissaa aina kakan jälkeen, ei sen yhteydessä.

Kokeilin tänään ihan hiukan istuttaa poikaa potalle, mutta siitä tuli heti parku. Kokeillaan ehkä kuitenkin vasta sitten, kun toinen osaa istua. Nyt poika on vasta 4 kk eli ei kannata liikoja yrittää.

No comments:

Post a Comment