Saturday, December 17, 2011

11 kk ja parannusta taas

Poikanen oli pitkään sairaana ja mikään ei oikein onnistunut.Nyt sitten pari päivää sitten aloin taas oikein panostaa pissatukseen ja on mennyt hienosti. Nyt on ilta ja tähän mennessä märkiä vaippoja on tullut vain kaksi: syöttötuolissa ja ulkona puistossa.

Lapsi tuntuisi tajuavan tämän jutun nyt yhä selvemmin ja pidättelee jonkin aikaa odotellessaan vessaan pääsyä. Hän on alkanut myös viestiä aina toisinaan. Nyt hän on useimmiten myös hyvällä tuulella, joten pienetkin kitinät on helppo erottaa. Toista se oli pikkuvauva-aikaan. Oma motivaatio on tässä tietysti heti kohonnut, kun tuloksia tulee.

1 comment:

  1. Hei, hienoa kuulla, että on alkanut taas sujumaan. :) Ei ne taukoilut vissiin kauheasti haittaa. Ja mä oon kans huomannut, että onnistumiset nostaa nopeasti motivaatiota (ja myös päin vastoin...).

    Meillä ollaan kiinteitä aloiteltu, (no, aloiteltu jo kauan, mut nyt alkanut menemäänkin jotain vatsaan) sormiruokaillen. Se on hankaloittanut vessatusta, kun poika äheltää kakkaa niin kauan, ettei jakseta pitää lavuaarin yllä (9kg!) tai potalla niin kauaa. Sit laitetaan vaippa aina takas ja jossain vaiheessa livahtaa housuun. Mut pissoja ollaan nappailtu ihan kiitettävästi. :)

    Poika on nyt vähän päälle 6kk, liikkuminen alkanut tosissaan ja jo neljä hammasta! Joista kolme tullut ~samaan aikaan... Niitä onkin kitisty ja itketty.

    -lyrae

    ReplyDelete