Sunday, September 4, 2011

7,5 kk tilanne ei kovin hyvä

Tällä hetkellä pissatus onnistuu unien jälkeen ja toisinaan muuten, useimmiten ei. Viestejä ei tule. En tiedä, mikä meni vikaan, miksei tämä toiminut kuten kirjoissa. Sama juttu on ystävän saman ikäisellä lapsella. Nyt poika painaakin jo lähes 10 kg, joten huvikseen ei jaksa pöntöllä roikottaa.

Kakatus sen sijaan on onnistunut kohtuullisen hyvin ja siinä kyllä tosiaankin säästää vaivaa, toisin kuin pissatuksessa.

2 comments:

  1. Hei! Nappasin blogisi osoitteen kestovaippafoorumilta. Kuulostaa tosi samanlaiselta, miten meilläkin on mennyt vessattaminen, paikat vaan eri. :) Meillä poika nyt 4kk ja 2vkon ikäisestä vessatettu.

    Meillä menee tällä hetkellä vähän samaan tahtiin kuten sulla tossa viimeisessä postauksessasi, kakkoja napataan paljon (lähes kaikki), mutta pissoja menee vaippoihin usein. Meilläkään viestit ei kovin selkeitä ole, joskus vaan tuntuu, että pojalla on hätä, mutten osaa eritellä, miten sen tietää.

    Olen koittanut jotain vauvaviittomien tapaista pojalle näyttää (mutta viittoma on täysin omakeksimäni, kun en noita vauvaviittomia ole netistä oikein löytänyt). Varmaan tuottaa tulosta vasta myöhemmin, jos tuottaa.

    Jatka toki kirjoittamista, jos vaan viitsit ja jaksat, ainakin yksi ahkera lukija sulla nyt on! :) (Luin siis kaikki tähän uusimpaan asti.)

    -lyrae @ kestovaippainfon foorumi

    ReplyDelete
  2. Hei,

    Kivaa että jotakuta kiinnostaa!

    Onpa jännä, miten tuo pissatus on teilläkin hankalaa. Kirjoissa se menee aina niin hienosti. :)

    Itse en ole sitä viittomaa käyttänyt, mutta hyvä kun muistutit, kyllähän sitä voisi. Tässä on virallinen viittomakielen viittoma pissalle:
    http://suvi.viittomat.net/Index.aspx?c=search;2&type=res&crt_fin=pissa&id=612#start

    Tällä hetkellä on aika lailla omaa laiskuuttakin se, ettei tämä toimi. Ei vaan jaksa koko ajan olla pissattamassa. Jaksaisin, jos poika viestisi selkeästi.

    Tsemppiä! Kiva olisi kuulla, miten teillä projekti etenee. Uskon, että joka tapauksessa tämä on ollut vaivan arvoista. Kyllä meidän poika tämän jutun tajuaa, ei vaan osaa vielä kommunikoida.

    ReplyDelete